Käytin tähän ruokaan jo aiemmin hauduttamaani tomaattikastiketta, mutta myös kaupan valmiit pastakastikkeet käyvät hyvin. Nämä lihapullat ovat riittävän tiiviitä, jotta ne säilyvät hyvin ehjinä, vaikka kastiketta sekoittelisikin haudutuksen aikana.

600-800g pastakastiketta
400 g jauhelihaa
1 kananmuna
0,5 dl korppujauhoja
0,5 dl juustoraastetta
2 rkl paahdettua sipulia
2/3-1 tl yrttisuolaa
mustapippuria

Sekoita keskenään kulhossa muna, korppujauhot, juustoraaste, kevyesti murskattu sipuli ja mausteet. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta kostutetuin käsin 15-18 pientä lihapullaa ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 15-20 min. Laita puolet pastakastikkeesta padan pohjalle ja nostele lihapullat kastikkeen päälle. Peitä lihapullat lopulla kastikkeella. Anna hautua low 4-6 tuntia. Tarjoa spagetin kanssa.