Nämä pienet possun kasslerpihvit olivat todella herkullisia. Lihat hautuvat ihanan mureiksi maukkaassa sinappikastikkeessa. Kaveriksi näille pihveille sopii mainiosti keitinperunat tai kermaperunat, pikkuporkkanat sekä raikas salaatti. Jos sinulla on Dijon-sinappia, niin käytä ihmeessä sitä. Itse käytin Turun sinappia ja hyvää tuli silläkin.

400-500 g possun kassleria
yrttisuolaa, mustapippuria
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
2 rkl sinappia
1 rkl punaviinietikkaa
tilkka lihafondia
mustapippuria, paprikajauhetta

Leikkaa kassler 4-5 pihviksi ja jokainen pihvi vielä 2 tai 3 osaan. Paista pikkupihvit kevyesti pannulla ilman rasvaa. Mausta yrttisuolalla ja mustapippurilla ja nostele pataan. Sulata voi pannulla ja ruskista siina jauhot. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää mausteet. Laita kastike pataan pihvien päälle ja varmista, että kaikki pihvit ovat ympäriinsä kastikkeessa. Hauduta high 4-6 tuntia.