Nämä suloiset pikkuporkkanat saavat makua hunajasta ja inkivääristä. Sopivat lähes minkä ruoan kanssa tahansa. Alla olevassa kuvassa porkkanat jakavat lautasen lammaspyöryköiden, perunamuusin ja salaatin kanssa.

500g tuoreita miniporkkanoita tai vastaava määrä kuorittuja ja paloiteltuja porkkanoita
1 rkl voisulaa
1/4 dl hunajaa
1/2 tl inkivääriä
 

Laita porkkanat ja voi pataan. Sekoita keskenään hunaja ja inkivääri. Kaada seos porkkanoiden päälle ja sekoita hieman. Anna hautua tasolla high 4 tuntia tai porkkanoiden koon ja halutun kypsyysasteen mukaan. Porkkanat voi hauduttaan aivan pehmeiksi, jos haluaa tai jättää ne hieman kovemmiksi jolloin niihin jää hieman purtavaa.

Alkuperäinen ohje on otettu Rebecca Field Jagerin kirjasta Annetaan muhia!