Olen vuosien varrella etsiskellyt (välillä aktiivisesti ja välillä vähemmän aktiivisesti) loistavaa marinadia broilerille. En sellaista ole vielä löytänyt. Hyviä kyllä on ollut muutama, mutta ei sitä loistavaa, jota haluaisi syödä yhä uudestaan ja uudestaan. Olisin mieluusti tehnyt tämänkin ruoan itse marinoidusta broilerista, mutta taivuin tällä(kin) kertaa ostamaan kaupasta valmista tavaraa. Ruoan lisänä tarjosin kermaperunoita ja salaattia.

500 g tuoreita babyporkkanoita
2 sipulia
1 dl vettä
1 tl kanafondia
mustapippuria, valkosipulijauhetta
n. 1 kg marinoituja boilerin koipipaloja tai reisi-koipia

Laita porkkanat pataan. Kuori ja lohko sipulit, laita pataan. Sekoita vesi ja fondi ja kaada pataan. Ripottele kasvisten päälle hieman valkosipulijauhetta ja mustapippuria. Asettele broilerit päälimmäiseksi ja hauduta high 5-6 tuntia tai low 6-7 tuntia.