Meillä äitienpäivän päivällinen oli maistuva karjalanpaisti. Ruoka kypsyi kaikessa rauhassa valmiiksi kun vietimme päivän leikkipuistossa. Oli niin ihana ilmakin  Perinteisesti karjalanpaisti maustetaan vain suolalla ja pippurilla, joten jos sinusta muut mausteet ovat lähestulkoon pyhäinhäväistys, niin voit laittaa 2 tl suolaa ja 8-10 kokonaista musta- tai maustepippuria.

700 g karjalanpaistilihoja
2 sipulia
3 dl vettä
1-1,5 tl suolaa
1 rkl lihafondia
0,5-1 tl paprikajauhetta
0,5-1 tl valkosipulijauhetta
6 kokonaista mustapippuria
2 laakerinlehteä

Kuori ja lohko sipulit. Laita lihat, sipulit ja vesi pataan. Lisää mausteet ja sekoita. Anna hautua low 8-10 tuntia tai high 6-8 tuntia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden sekä salaatin ja puolukkasoseen kera.