Viime viikolla valmistin keittoa säilyke-wokkivihanneksista ja nauta-sikajauhelihasta. Se oli ihan ok arkikeitto, muuta hieman mitäänsanomaton... yksi seikka keitossa kuitenkin yllätti: Tyttönen söi sitä hyvällä ruokahalulla  Eli siis ehdottomasti postauksen arvoinen ruoka

Jauheliha-wokkivihannes-spagettikeitto

400 g nauta-sikajauhelihaa
1 sipuli
öljyä paistamiseen
suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta
1 tlk säilykewokkivihanneksia (rainbow)
1 tlk tomaattimurskaa (valkosipulilla maustettua tai tavallista)
2 tlk vettä
2 rkl lihafondia
100 g spagettia

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Mausta ja laita pataan. Laita pataan myös vokkivihannekset ja tomaattimurska. Mittaa vesi tomaattimurskapurkilla ja laita pataan, lisää lihafondi. Lisää halutessasi myös pippuria ja valkosipulia. Hauduta 4-6 tuntia tasolla low tai 3-5 tuntia tasolla high. Pätki spagettia hieman ja keitä lähes kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää spagetti keiton sekaan ja hauduta vielä hetki.