Cannelonien täyttämiseen on monenlaisia tapoja. Täytteen voi ujuttaa pastaputkiin käsin, pienen lusikan tai veitsenkärjen avustuksella. Hauskin tapa kuitenkin on pyytää lapset avuksi  Tämä ruoka on muutenkin lapsiystävällinen valmistettava: mitään ei tarvitse silputa keittiöveitsellä, mitään ei tarvitse paistaa kuumalla paistinpannulla ja valmiin keiton käyttäminen kastikkeena helpottaa hommaa. Halutessasi voit korvata osan palsternakasta juustoraasteella. Lopputuloksena on hauskoja, hieman ruttuisia pastaputkia, joista ainakin meidän lapsoset tykkäävät kovasti. Gurmeeta tämä ruoka ei ole, mutta sitäkin hauskempaa!

2 prk tonnikalaa vedessä
2 (150-200g) palsternakkaa
yrttisuolaa, sitruunapippuria, tilliä
1 pss (750ml) kermaista sienikeittoa (luomu), josta 0,5 dl täytteeseen
0,5 dl vettä
10-12 canneloniputkea

Valuta vesi pois tonnikalasta. Kuori ja raasta palsternakat hienoksi raasteeksi ja sekoita kulhossa tonnikalan kanssa. Lisää mausteet ja 0,5 dl sienikeittoa. Sekoita toisessa kulhossa loppu sienikeitto ja vesi. Levitä 1/3 keitosta padan pohjalle. Täytä canneloniputket tonnikala-palsternakkatäytteellä ja asettele putket padan pohjalle. (Jos täytettä jää yli, ripottele se cannelonien päälle.) Kaada loput keitosta cannelonien päälle niin että kaikki pastaputket peittyvät. Hauduta high 4-5 tuntia tai low 5-6 tuntia. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia tai raasteita.