Tämän padan ohjeen olin napannut talteen joltakin englanninkieliseltä reseptisivulta, en enää muista miltä. Hieman sitä muokkailin ja lopputulos olikin oikein maittava! Suosittelen!

300-400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
öljyä paistamiseen
100 g sieniä
400 g tomaattimurskaa
3 dl kuumaa lihalientä
2 dl munapastaa (esim. kotilo)
1 tl oreganoa
mausteita maun mukaan

Ruskista liha ja silputtu sipuli. Mausta jauheliha (yrtti)suolalla ja mustapippurilla ja halutessasi valkosipulijauheella, paprikajauheella ja valkopippurilla ja laita pataan. Lisää pataan pilkotut sienet, tomaattimurska ja lihaliemi. Anna hautua tasolla low 4 tuntia tai tasolla high 2 tunita. Lisää pasta ja oregano ja anna hautua tasolla low 2 tuntia tai tasolla high 1 tunti. Halutessasi voit lisätä pataan hieman sokeria pyöristämään tomaattimurskan makua.