Postaukset ovat olleet aika vähissä viimeaikoina. Sille on useampikin syy. Ensinnäkin se, että uusia hyviä ideoita ei yksinkertaisesti ole (pitäisi taas hieman haeskella ideoita englanninkielisiltä haudutuspata-sivuilta..). Toinen syy on se, että enhän minä ole vähään aikaan omassa keittiössäni edes ollutkaan. Lomalla siis ollaan! Mutta silloin kun loma vie mummolaan, on haudutuspatakin käytettävissä. Tein isolle porukalle broilerin rintafileitä kastikkeen ja riisin kera. Yksinkertaista, mutta maukasta. Tästä riittää 6-9:lle ruokahalusta riippuen.

6 kpl broilerin rintafileetä (naturel)
suolaa, broilerimaustetta (esim. Santa marian Chichen&steak)
öljyä paistamiseen
6 dl kanalientä

yht. 6 dl paistolientä+ vettä
4 rkl vehnäjauhoja
4 rkl kylmää vettä
tilkka kuohu- tai ruokakermaa

Paloittele fileet kolmeen osaan ja paista kevyesti pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja broilerimausteella. Laita pataan broilerit ja kanaliemi. Hauduta low 4-6 tuntia. Nostele lihat pois padasta ja pidä lämpimänä. Siivilöi liemi ja laimenna tarvittaessa vedellä. Laita tarvittava määrä lientä kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Tee jauhoista ja vedestä suurus ja vatkaa kiehuvan veden joukkoon. Lisää hieman kermaa. Laita broilerit takaisin pataan, kaada kastike päälle ja hauduta vielä hetki. Tarjoa lisäksi riisiä.