Lihasuikaleista valmistetut kastikkeet ja padat ovat parhaimmillaan huolella haudutettuna. Tätä kastiketta olen valmistanut useasti ennenkin ja se onnistuukin loistavasti ihan kattilassakin, mutta padassa hauduttamalla kastike ei varmasti pala pohjaan! Tämä on Tyttösen ja Pikkuisen suosikki ja maistuu loistavasti myös meille aikuisille.

400 g possunsuikaleita
1 sipuli
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl sinappia
5 dl vettä
suolaa, mustapippuria, ripaus valkopippuria
tilkka lihafondia

Ruskista lihat paistinpannulla omassa rasvassaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja laita pataan. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota hetki pannulla voissa. Lisää jauhot ja kypsennä koko ajan sekoittaen. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon. Sekoita kastike tasaiseksi. Lisää sinappi, lihafondi ja tarvittaessa suolaa ja pippuria. Sekoita lihojen joukkoon ja anna hautua vähintäänkin high 4-6 tuntia. Tarjoa keitinperunoiden ja porkkanaraasteen kera.