Kun löysin tämän reseptin (alkuperäinen on siis Field Jagerin kirjasta Annetaan muhia, hieman sitä muokkailin), toivoin että tästä ruoasta tulisi jotain yhtä hyvää, mitä hyvästä kiinalaisesta ravintolasta saa. No, eihän siitä tietenkään niin hyvää tullut, mutta voittaa kyllä Uncle Ben´sin mennen tullen  Tyttönenkin pyysi lisää ja se on jo ihme tällaisen ruoan kohdalla. Paprikat ja maissit tosin jäivät lautasen reunalle, mutta mitäs pienistä...

400g possun suikaleita
1 sipuli
öljyä paistamiseen, suolaa, mustapippuria, ripaus valkopippuria
1 paprika
pieni purkillinen ananaspaloja omassa mehussa
1 dl fariinisokeria
0,5 dl omenaviinietikkaa
0,5 dl appelsiinimehua
2 tl soijakastiketta
1,5 rkl maissitärkkelystä (esim. Maizena)
1,5 rkl vettä
100 g minimaissia

Paista pannulla possunsuikaleet ja silputtu sipuli tilkassa öljyä. Mausta ja laita pataan. Suikaloi paprika ja laita pataan. Erottele ananaspalat mehusta. Säästä ananakset (laitetaan pataan myöhemmin). Sekoita ananasmehuun sokeri, omenaviinietikka, appelsiinimehu ja soijakastike ja kaada pataan. Anna hautua low 4-6 tuntia. Sekoita keskenään maissitärkkelys ja vesi. Lisää ohuena nauhana ruoan sekaan samalla sekoittaen. Lisää ananaspalat ja 3-4 osaan pilkotut maissit. Anna hautua vielä 20 min. Tarjoa riisin kera.